Login or Sign Up

Support Forum

Registration is not required to ask a question. If you're a Pro Club member,
please use our Priority Support page for a faster response.

Ask a Question
All Questions
System Ninja
JavaRa
CCEnhancer
Remembr
Bzzt! Image Editor
Before you ask a question

1. Make sure you're using the most recent version of the program.

2. Try searching the forum, perhaps your problem has already been described and solved.

3. Please provide following info:
– OS architecture (x86 or x64)
– Screenshot if applicable
– Step to reproduce issue

2.3.2 – Polish language not working

Home Forums System Ninja Support 2.3.2 – Polish language not working

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #3684 Reply
    Shane Gowland
    Keymaster

    if i change language to polish its not working – most of all strings are in english. in other languages its better but its far from perfect. it was working ok in 2.3.1 in which i’ve did translation. please fix that or advice whats wrong with language files. thank you for your help.

    #3686 Reply
    Shane Gowland
    Keymaster

    It doesn’t seem to be recognizing the strings. Try re-saving the file with different character encoding (Unicode or UTF-8)

    #3692 Reply
    Shane Gowland
    Keymaster

    it was in UTF8, tried UTF8 BOM and Unicode – no change. what changed? 2.3.1 works perfectly.

    #3695 Reply
    Shane Gowland
    Keymaster

    Can you please try this file: http://byteflask.com/4f69c005153d2

    #3697 Reply
    Phobos
    Moderator

    It works.

    Windows 10 Insider Preview, x64

    #3698 Reply
    Shane Gowland
    Keymaster

    i would say ‘it works’. for sure more strings are used, but less than in 2.3.1 with the same lang file. did you change any strings between versions? instead of such hack it will be better to know what is wrong in lang file or translation code and fix it. don’t get me wrong but it useless if we have to ‘fight’ for working translations with each update.

    #3699 Reply
    Shane Gowland
    Keymaster

    for example i have in lang file “Additional Tools|Narz?dzia dodatkowe” but debug dump puts in log “Additional Tools” as untranslated… this need serious cleanup.

    #3700 Reply
    Shane Gowland
    Keymaster

    i’ve put all dumped strings with already translated, you can see them in this file:
    http://cienislaw.pl/pub/translation/lang.base.rar
    as you see a lot of them is already translated but they are still in english in app. again, they were ok in 3.2.1.

    #3701 Reply
    Phobos
    Moderator

    rollback to 2.3.1, while fix this bug.

    Windows 10 Insider Preview, x64

    #3702 Reply
    Shane Gowland
    Keymaster

    @Phobos – errr? could you be more specific? thanx.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 12 total)
Reply To: 2.3.2 – Polish language not working
Your information:




+ 72 = 80